Rujuk jadual dibawah untuk cara pengambilan Eskayvie Neuscential

Kami di Eskayvie sangat prihatin dan ingin memastikan kesihatan…

FAQ

Terdapat beberapa cara penggunaan Eskayvie Neuscential yang dicadangkan. Ia boleh digunakan menggunakan teknik inhalation, semburan pada tubuh badan, bilik atau fabrik dan juga penggunaan diffuser.

Dengan penggunaan sebanyak 20 kali semburan aromaterapi setiap hari, 1 botol Eskayvie Neuscential boleh bertahan sehingga 50 hari.

Eskayvie Neuscential hanya perlu disimpan pada suhu bilik dan elakkan terdedah kepada cahaya matahari. Tutup rapat penutup botol Eskayvie Neuscential untuk mengelakkan ia teroksidasi.

Kedua-duanya merupakan semburan aromatik. Neuscential Calme bertujuan untuk memberikan anda tidur yang lena dan mewujudkan rasa tenang dan relaks. Manakala Neuscential Inspire bertujuan untuk meningkatkan mood positif, mengurangkan stres dan menjadikan anda lebih fokus.

Eskayvie Neuscential adalah bebas daripada kandungan paraben, sulfat, pewangi dan alkohol yang kebiasaannya menyebabkan iritasi kulit. Namun, jika anda mempunyai kulit sensitif atau ekzema, anda digalakkan untuk melakukan patch test terlebih dahulu.

Eskayvie Neuscential sesuai digunakan oleh kanak-kanak bermula dari usia 3 tahun dan ke atas.

Eskayvie Neuscential selamat digunakan oleh wanita mengandung seawal trimester pertama.

Ya. Eskayvie Neuscential tidak mengandungi bahan kimia berbahaya dan selamat digunakan di sekitar haiwan peliharaan.

Eskayvie Neuscential selamat digunakan pada kulit atau mana-mana kawasan tubuh yang dikehendaki. Elakkan dari menyembur pada kulit yang merengsa dan kawasan yang sensitif (kawasan luka, muka, rongga terbuka dan bahagian sulit).

Berkemungkinan ini merupakan kesan alergi disebabkan oleh kulit sensitif. Basuh kawasan yang merengsa. Jika reaksi alergi semakin teruk dan mempunyai gejala sesak nafas, anda dinasihatkan untuk berjumpa doktor bagi mendapatkan rawatan susulan.

Ya, Eskayvie Neuscential adalah bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti paraben, sulfat, alkohol dan pewangi.

Eskayvie Neuscential terdiri daripada bahan semulajadi dan tidak mengandungi bahan pengawet. Boleh semak tarikh luput di botol dan juga di kotak produk

Ya. Produk ini didaftarkan di bawah kawalan Bahagian Regulatori Farmasi Negara (NPRA) serta mempunyai nombor notifikasi (NOT) tersendiri.

Nombor Notifikasi

Neuscential Calme: NOT221203524K

Neuscential Inspire: NOT221201662K

Eskayvie Neuscential tidak akan meninggalkan kesan kepada fabrik bergantung kepada cara penyemburan dan fabrik yang digunakan. Anda disyorkan untuk menjarakkan 10-15 cm semburan aromaterapi daripada fabrik anda.

Eskayvie Neuscential diklasifikasikan sebagai produk kosmetik. Oleh itu, ia tidak sesuai untuk digunakan dalam masakan atau dititiskan dalam sebarang makanan dan minuman.

PENAFIAN: Eskayvie Neuscential merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut.